MK Gulvsliping AS

MK Gulvsliping AS

På tide å slipe gulv?

Tjenester

 • Sliping
 • Oljing
 • Lakk
 • Gulvbørsting
 • Vedlikehold

Vi er her for deg på alle måter vi kan være

Vi sliper og behandler alle typer gulv Har du et gulv av god kvalitet eller et gammelt heltregulv du ønsker å friske opp er ofte gulvsliping en god løsning. Vi sliper og behandler alle typer tregulv og trapper. Vi legger mye oppmerksomhet på profesjonell rådgiving i valg av riktige vedlikehold metoder og behandling, slik at deres husets «største møbel» skal ikke bare kle interiøret sammen, men skal også beholde sitt utseendet i mange år. Du kan velge mellom olje, lakk eller en beis på overflaten.

Vi utfører gulvsliping og behandling
av alle typer tregulv

For å få tilbake strukturen i gulvet er det sliping som er løsningen. Vi har lang erfaring fra bransjen. Vi utfører jobber for private og bedrifter i Oslo / Bærum og omegn.

Kundeporteføljen har blitt stor og god etter mange år i bransjen. Kundene våre består hovedsakelig av private kunder, men vi har også mange bedrifter og organisasjoner som har brukt våre tjenester.

567

Fornøyde Kunder

14+

Ulike Tjenester

5

År Garanti

GALLERI før og etter

KONTAKT

  2 thoughts on “MK Gulvsliping AS

  1. Astrid Camilla Nilsen says:

   Hei. Vi vurderer å slipe parkettgulvet vårt iløpet av sommeren og lurer på pris osv? Det er stue og kjøkken i ett,åpen løsning. Vi bor i hokksund. Tar dere på dere sånne oppdrag i dette området? Mvh Astrid Camilla Nilsen

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.